Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Önéletrajz írás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Önéletrajz írás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oneletrajziras.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 12 db
Angol tanár

Angol tanár

Olyan minőségi linkek oldala, amely abban segít, hogy könnyen találjunk megfelelő angoltanárt magunknak. Innen indulva gyorsan és egyszerűen szerezhetsz magadnak angol nyelvet oktató magántanárt, hogy könnyebben legyen meg a nyelvvizsgád, amely elengedhetetlen a diplomához és egyben az élethez. De azt se feledd, hogy az érettségid is kiválthatod vele, ill. többletpontokat szerzhetsz! Hajrá, sok sikert, a tanulás rád vár, de mi is segítünk benne!

Diák

Diák

A diákok segítése mindenben, az őket érintő szinte összes kérdésben. Itt az oldalon megtalálható a diákok számára diákmunka, diák kedvezmények, külföldi diákmunka (hostess munkák), magántanítás, korrepetálás, diák újság, és apróhirdetések. Érdemes körbenézni, érdemes mazsolázgatni az oldalon található sok-sok érdekes, fontos, kihagyhatatlan információ között. Itt mindenki megtalálja amit keres, amit szeretne! - ez a diak.tlap.hu

Diák-munka

Diák-munka

A Diákmunka tlap.hu tematikus linkgyűjtemény azért jött létre, hogy a diákoknak megfelelő információkkal, segítséggel szolgáljon az állás keresés és vagy diákmunka során. Diákmunkák belföldön és külföldön egyaránt megtalálhatóak a Diákmunka linkgyűjteményben. Találd meg Te is a legjobb lehetőséget, diákmunkát számodra, és kezd itt a diákmunka keresést! Együttműködésben a dákhitel.tlap.hu és a diák.tlap.hu oldalakkal. Remélem, itt megtalálod a diákmunkával kapcsolatos hasznos információkat! Kellemes böngészést kíván mindenkinek a szerkesztő!

Diák-újság

Diák-újság

Az oldalon az ifjúság számára érdekes tartalommal bíró diákújságok összegyűjtésére tesz kísérletet az oldal, melyről indítva a böngészést hasznos diákmagazinokkal ismerkedhetünk meg. Hírek, érdekességek, tanulók, diákok, tanárok, diákmunka és diákélet. Böngéssz, keress az oldalon, itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, ami csak érdekel téged!

Diákhitel

Diákhitel

A diákhitel.tlap.hu tematikus linkgyűjtemény, egyfajta segítséget kíván nyújtani a diákhitel igénybevételéhez, bemutatni a diákhitelhez kapcsolódó banki szolgáltatásokat, valamint, diákhitel híreket, diákhitel információkat, és a diákhitellel kapcsolatos véleményeket. Remélem, hasznos információval fog szolgálni a diákhitel.tlap.hu linkgyűjtemény a diákoknak, a diákhitel felvételével kapcsolatos információk, hírek, és diákhitel konstrukciók alapján. Kellemes böngészést kívánok a diákhitel.tlap.hu weboldalon!

Egyetem

Egyetem

Az oldal a magyar egyetemeket ill. a hozzájuk kapcsolódó oktatási oldalakat mutatja be, valamint kitekintést ad a híresebb/nevesebb külföldi egyetemekről. Jó böngészést kívánok mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára, legyenek akár diákok, tanárok vagy szülők, esetleg a téma iránt érdeklődők.

Felnőtt-képzés

Felnőtt-képzés

A tovább tanulási lehetőségek ismertetése felnőttkorban. Felnőttképzésről minden fontos információ egy helyen. OKJ felnőttképzés, tanfolyamok az elnehezült gazdasági helyzetben, hogy Ön biztosra menjen!Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Főiskola

Főiskola

A főiskola.tlap.hu tematikus linkgyűjtemény, mely összefoglalja a magyar főiskolák, egyetemek és a külföldi nívósabb főiskolák, egyetemek weboldalait. Sok hasznos információt tartalmaz, mely a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára nyújthat segítséget! E mellett tanárok és még középiskolai diákok is találhatnak itt maguknak főiskolát, megnézhetik, hogy például nyelvvizsgájuk, ill. felvételi pontjaik elegendőek lesznek-e a felvételihez az adott szakon. Kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Humán erőforrás

Humán erőforrás

A humán erőforrás különbözteti meg a cégeket egymástól, ez a linkgyűjtemény ezt prezentálja. A munka világa: vállalat, állás, munkaügy, munkajog, szakképzés és még számtalan területtel - egy helyen.Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Hirdetés
Magántanár

Magántanár

A tanulni vágyók itt megtalálhatják a leendő oktatóikat, tanáraikat, az oktatóknak pedig megkönnyíti a lehetőségeiket az új diákok megismerésében. Az oldalon sok hasznos információ megtalálható, amit a diákoknak, tanulóknak tudni kell, az oktatók pedig sok érdekes és hasznos információt találnak, hogy hol érdemes hirdetniük magukat. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője.

Munkaerőközvetítő

Munkaerőközvetítő

Munkaerő közvetítők link gyűjteménye A-tól Z-ig az alábbi bontásban tud keresni a kedves látogató Diákmunka közvetítők Egyéb,kiegészítő linkek EU-ban lévő EU-s munkaerőközvetítők Magyar munkaerőközvetítők A-K Magyar munkaerőközvetítők L-Z Magyarországon lévő külföldre közvetítők Tekintettel arra, hogy sok link külső ajánlás alapján kerül be a listába valamint bizonyos időközönként mind a cég tulajdonosa illetve tevékenységi köre módosulhat javaslom mindenkinek , hogy külföldi munkavállalás esetén nézzen utána mind a fogadó országban megállapított törvényi előírásoknak mind a felkeresett munka erőközvetítő kondícióinak.

Szakképzés

Szakképzés

A szakképzés az általános képzésen túl mindig egy plusz képzettséget adó oktatás. Ezzel az érvényesülés könnyebb, hiszen még egy szakmában rendelkezik a munkavállaló megfelelő minősítéssel a követelményi rendszerhez. Az alap,- közép- és emelt szintű képzéseket tematikusan foglalja össze oldalunk, mely segítséget nyújt a továbbtanulásodhoz. Látogass el minél gyakrabban oldalunkra, mert folyamatosan frissítjük.

Tuti menü