Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állásinterjú - felkészülés, tippek, tanácsok képes leírás - Önéletrajz írás.tlap.hu
részletek »

Állásinterjú - felkészülés, tippek, tanácsok - Önéletrajz írás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oneletrajziras.tlap.hu » Állásinterjú - felkészülés, tippek, tanácsok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Állás Online

Állás Online

Te is találj állást a segítségünkkel! Minden, ami a sikeres álláskereséshez szükséges: álláskeresési stratégiák, kísérőlevél, önéletrajz minták, tippek és trükkök az állásinterjúra. Segítségünkkel felkészülten vághatsz neki a munkakeresésnek, ami nagyon sokat számíthat, mivel sokszor csak apróságokon múlik a siker.

Állásinterjú - A testbeszéd szerepe

Állásinterjú - A testbeszéd szerepe

A szóbeli üzenetek a személyközi kommunikációnak csak egy kis részét alkotják. A szavakat és a mondatokat többnyire non-verbális jelzések gazdag árama kíséri, mely alátámasztja, módosítja, vagy éppen teljesen felváltja a verbális üzenetet, üzeneteket. Mindenkinek megvannak a saját, magára jellemző mozdulatai, gesztusai, arcmimikája. Aki megtanulja kontrollálni ezeket a sokszor tudatalatti rezdüléseket, szabályozhatja, hogy mit közvetít magáról például egy állásinterjú során, illetve fontos többletinformációhoz juthat, hogy az asztal túlsó oldalán ülők mit gondolnak az addigi teljesítményéről.

Állásinterjú - Interjúkérdések

Állásinterjú - Interjúkérdések

Felsoroljuk az állásinterjú legfontosabb követelményeit, és eláruljuk, melyek az interjúkon leggyakrabban előforduló interjúkérdések. Rengeteg kérdés merül fel egy felvételi beszélgetés kapcsán. Ezen az oldalon próbáltuk a leggyakrabban feltett interjúkérdéseket és 'félelmeket' megválaszolni és megoldani! 'Amikor magam is aktív álláskereső voltam - vallja egy fiatal fejvadász - mindig nagyon izgultam egy beszélgetés előtt (jelzem, ez valószínűleg ma sem lenne másként).

Állásinterjú: Bevalljuk-e az állástalanságot?

Állásinterjú: Bevalljuk-e az állástalanságot?

Előnyben vannak azok az álláspályázók, akik még munkaviszonyban keresnek új posztot. A felvételnél általában nem szeretik az interjúztatók azokat, akik már több hónapja vagy akár több éve állástalanok.Joggal merül fel a kérdés: be kell-e vallanunk önéletrajzunkban, hogy bizonyos idő óta munkanélküliek vagyunk? Az Asio Személyzeti Tanácsadó Iroda vezetője, Pusztai Anikó szerint tény, hogy a szakmai önéletrajz úgy szép és a munkáltatói elvárásoknak leginkább megfelelő, ha a jelenlegi munkahely mellett feltüntetett dátum még nincs lezárva, ez arra utal, hogy a pályázó jelenleg is munkaviszonyban áll...

Állásinterjú: lássunk bele a HR-es fejébe

Állásinterjú: lássunk bele a HR-es fejébe

Jó hír a pályázóknak: vannak olyan jelek, amelyekből jó eséllyel kideríthető, mekkora a sansz az állás elnyerésére vagy legalább a kiválasztás következő fordulójába való jutásnak. Az interjúztató viselkedése számtalan dologról árulkodik. "Intő jel lehet az interjúztató testtartása, arckifejezése, tekintete...

Álláskeresési titkok az álomállás eléréséhez

Álláskeresési titkok az álomállás eléréséhez

Mentális felkészítés, és ingyenes leckék, amik garantáltan megváltoztatják az álláskeresésről és az álommunkahelyről alkotott nézeteidet. VIGYÁZAT! Gondolkodásmód formáló anyagok, csak azoknak javasolt letölteni, akik szeretnek gondolkodni! A fejben ?ottlevés? nem egy állandó képesség, ha nem tudjuk, hogy mi és hogyan zajlik bennünk a mélyben. Ezért kell ezen folyamatosan dolgozni, és megismerni ennek mechanizmusát

Angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés

Angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)! Hamarosan olasz és spanyol nyelvtanfolyamokkal is várunk!

Ingyenes angolóra

Ingyenes angolóra

Ingyenes angol nyelvoktatás, nyelvtanfolyam amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel, az ország több nagyvárosában, nyáron is. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben. Előzetes bejelentkezés/regisztráció nem szükséges.

Interjú típusok

Interjú típusok

Az interjún fogadhatja önt egy interjúztató, de elképzelhető az is, hogy kettő, vagy több fős felvételiztető ?bizottsággal? találja magát szemben. Elterjedtek a többlépcsős kiválasztási eljárások, melyek részei lehetnek a több fordulós interjúk, tesztek és az úgynevezett értékelő központok (Assesment Centerek, röviden AC-k) is. Az első interjú általában csak ismerkedés, vizsgálódás az önéletrajz alapján legjobbnak ítélt jelöltek között, mégis, szinte ez a legfontosabb, hiszen szűrőként működik, itt dől el, ki mehet tovább. A második és további interjúk annyiban térnek el az elsőtől, hogy itt már egyre szűkebb a pályázók köre, elképzelhetőek speciális, mélyebb szakmai kérdések is, melyek már nem a múltat, hanem az állás betöltéséhez elengedhetetlen képességeket, ismereteket, személyiségjegyeket firtatják. A leggyakrabban alkalmazott interjútípusok: 1. Strukturált interjú 2. Panelinterjú 3. Páros interjú 4. Interjúsorozat 5. Csoportos interjú 6. Stresszinterjú

Hirdetés
Kérdőívezés

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer, mely szolgáltatása/terméke milyenségéről a végfelhasználó általi ismereteket osztja meg önnel. A kérdőívezés egyfajta piackutatás is egyben, mely megmutatja az Önök számára, hogy az embereket mennyire igényelheti egy új termék bevezetése, mennyire lehet a későbbi értékesítés során kelendő ill. keresett, így eldöntheti, hogy megéri e az adott termék vagy szolgáltatás bevezetése adott piacra, de legalábbis több szempont alapján értékelheti az összeállítandó know-how ill. megvalósíthatósági és kivitelezési tervek összeállítását.

Önéletrajz, interjú

Önéletrajz, interjú

Bár a pályázat legfontosabb eleme, de csak önéletrajz alapján nem döntenek egy állás odaítéléséről. Így az önéletrajz fő feladata az állásinterjú "kiharcolása".Sok cégnél az első személyes találkozót megelőzi a jelöltek telefonos interjúzása.Amennyiben az önéletrajz alapján a jelölt tovább jut, az álláspályázat következő komoly mérföldköve a személyes interjú lesz.

Tuti menü