Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önéletrajz minták képes leírás - Önéletrajz írás.tlap.hu
részletek »

Önéletrajz minták - Önéletrajz írás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oneletrajziras.tlap.hu » Önéletrajz minták
Keresés
Találatok száma - 22 db
Amerikai típusú önéletrajz

Amerikai típusú önéletrajz

Az alábbiakban a leggyakrabban használt, amerikai típusú önéletrajzot mutatjuk be egy általános, nem cégre szabott mintán.Az alábbiakban szereplő nevek, adatok nem valósak, célunk csupán a cv minta szemléltetése volt. Konkrét állásajánlatra pályázásnál a hirdetésben megfogalmazott elvárásoknak megfelelően kell a súlypontokat kialakítani.

Amerikai típusú önéletrajz 2

Amerikai típusú önéletrajz 2

Az egész önéletrajz 1, maximum 2 oldal terjedelmű lehet, ez utóbbi csak akkor, ha már 20 éve a pályán vagy! Az önéletrajzírás célja az, hogy behívjanak interjúra, semmi más. Nem célja, hogy minden kártyádat ott terítsd ki!

Az önéletrajz

Az önéletrajz

Az álláskeresés első lépése a jól megírt önéletrajz és kísérőlevél, amelyek már fél sikert jelentenek, hiszen ezek segítségével érhetjük el, hogy személyes elbeszélgetésre is behívjanak bennünket.Kétfajta életrajzot érdemes megkülönböztetni, a rövid és a szakmai életrajzot. A rövid az, amely a megfelelő kísérőlevéllel együtt leginkább beválik az első kapcsolatfelvételkor...

CV minta

CV minta

A pályázati anyag fontos eleme a jól megírt önéletrajz. A leggyakrabban használt forma az amerikai típusú önéletrajz, mely tömör, jól tagolt, könnyen áttekinthető. Terjedelme 1- 2 gépelt oldal, ajánlott az Arial vagy Times New Roman betűtípus használata. Alábbiakban egy példát talál az álláspályázatokhoz ajánlott önéletrajzra...

E-portfólió

E-portfólió

Napjainkban a web-alapú portfólióknak egyre nagyobb jelentősége van, ennek ellenére csak kevesen veszik a fáradságot, hogy jól átgondolt, céltudatos e-portfóliót hozzanak létre. A szakmai sikeresség nemcsak a szakértelem, de a hatékony önmenedzsment függvénye is, melynek egyik fontos eszközéről van szó...

Első lépés a cél felé

Első lépés a cél felé

Az önéletrajz mellett a motivációs levél képviseli a pályázót először a cég előtt. Ötletes, figyelemfelkeltő, precíz bemutatkozó sorokkal a jelentkező növelheti esélyét egy személyes beszélgetésre. Az alábbiakban az Adecco személyzeti tanácsadó cég által összeállított mintát közöljük.

Hogyan írjunk önéletrajzot?

Hogyan írjunk önéletrajzot?

Az Önéletrajz és a Kísérőlevél a következő kritériumoknak kell, hogy megfeleljen: Átláthatóság: Rendkívül fontos, hogy a kívánt munkáltató könnyen és gyorsan nyomon tudja követni az önéletrajzot és a kísérőlevelet, s abban megtaláljon minden lényeges részletet. Tömörség: A munkáltatók általában nem szeretnek hosszú és terjedelmes önéletrajzokat olvasni, hacsak az nem részletezi az Ön, a megpályázott pozícióhoz kapcsolódó szakmai tapasztalatát. Pontosság: Rendkívül fontos kiemelni a főbb pontokat és hangsúlyozni a tényeket. Gépelt változat: Önéletrajzát és kísérőlevelét mindig gépelve küldje el. (A legtöbb vállalat ilyen formában, precízen és elegánsan kéri a pályázati anyagokat.) Hibátlan: Lényeges, hogy pályázata ne tartalmazzon sem gépelési, sem helyesírási hibákat (beleértve a személy-, és tulajdonneveket is). - Mindenképp ellenőrizze önéletrajzát és kísérőlevelét, mielőtt elküldi azokat egy vállalathoz...

Kísérőlevél minta

Kísérőlevél minta

Ez egy konkrét kísérőlevél, amibe a saját adatainkat kell behelyettesíteni.Ha nem akarunk vesződni saját elkészítésével,akkor jó helyen vagyunk.Gyorsan kitölthető,átlátható,és tetszetős, ezzel nagyban megkönnyítjük munkánkat.

Kísérőlevél, a sikeres önéletrajzhoz

Kísérőlevél, a sikeres önéletrajzhoz

A kísérőlevél - melyet csatolni kell az önéletrajzhoz - is azt a célt szolgálja, hogy elérjük: hívjanak be minket meghallgatásra. Ezek a bemutatkozó sorok, melyet szokták motivációs levélnek is nevezni, szintén nagymértékben hozzájárul személyének megítéléséhez.

Hirdetés
Kratív önéletrajz minták

Kratív önéletrajz minták

Tűnjél ki kreatív önéletrajzoddal az álláskeresők tömegéből! A munkáltatók csupán néhány másodpercet töltenek átlagosan egy-egy CV elbírálásával. Önéletrajzodnak ennyi idő alatt kell meggyőznie a öket. Legyen kreatív az önéletrajzod is, és sikerülni fog! Használd ki a képi eszközök erejét is, melyekkel sokkal erősebb, hatásosabb lesz önéletrajzod. Egyedülálló szolgáltatás, hatékony önéletrajz minták álláskeresők számára. Professzionális megjelenés, első ránézésre is megnyerő design, és a tartalmat kihangsúlyozó szerkezet gondoskodik róla, hogy Téged hívjanak be az állásinterjúra. Kreatív önéletrajz mintáink közt megtalálod a céljaidnak megfelelő, személyiségedhez és szakmádhoz illő, stílusos CV-t.

Minták az önéletrajzhoz

Minták az önéletrajzhoz

A leggyakrabban alkalmazott önéletrajz típus. A tanulmányokat és a szakmai múltat fordított idősorrendben felsoroló önéletrajzi szerkezet.A klasszikus kronologikus önéletrajz szabályait érdemes átlépni és kibővíteni néhány új elemmel pl. a célok meghatározása.A karriercél meghatározása ne legyen hosszabb 2-3 mondatnál és ügyeljünk, hogy ne sablonszöveget használjuk! Szakmai céljainkat bővebben a motivációs levélben fejtsük ki...

Önéletrajz készítés

Önéletrajz készítés

Amikor egy álláshirdetésre jelentkezel, a rendszerünkből automatikusan csatolhatod bármelyik önéletrajzodat. Így az ország bármely számítógépéről eléred a Firstlady adatbankjában tárolt saját önéletrajzaidat, motivációs leveledet.Az önéletrajzodba fénykép is illeszthető.Elkészülte után PDF formátumban áll majd rendelkezésedre.

Önéletrajz létrehozása

Önéletrajz létrehozása

Táblázatszerű oldal, minden meg van adva, nekünk csak ki kell tölteni a megfelelő adatokkal az önéletrajzi mintát. Egyszerűen, gyorsan kreálhatunk saját önéletrajzot, ami áttekinthető, kezelhető, mind magunk, mind a munkaadó számára.

Önéletrajz sablon

Önéletrajz sablon

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod!

Önéletrajzminták

Önéletrajzminták

Mikor állást keresünk, megjelenünk a munkaerőpiacon, akkor gyakorlatilag el akarjuk adni magunkat mint munkaerőt. Az önéletrajz egy marketinganyag, amely ebben hatékonyan segítségünkre lehet vagy akár éppen ronthatja esélyeinket, ha nem megfelelően készítjük el. Oldalunkon a jó önéletrajz írásához adunk néhány, remélhetőleg hasznos gyakorlati tanácsot...

Önéletrajzok

Önéletrajzok

Súlyos hibák az önéletrajzban, melyek a biztos bukást jelentik, Amerikai típusú önéletrajz...hogyan is kell írni?Iskoláid, tanulmányaid, munkahelyeid...mind-mind pontos dátummal legyen az önéletrajzban...mikor kezdted, mikor fejezted be...és ha közben történt valami említésre méltó azt is pontos dátummal írd bele!

Professzionális önéletrajz minta

Professzionális önéletrajz minta

Szeretne véget vetni a tétlenségnek és állást szerezni? Ahelyett, hogy ölbe tett kézzel várná a szerencséjét tegyen érte!Olyan önéletrajz mintakat készítettünk, amelyeket teszteltünk és beváltak! Ezek nem hétköznapi önéletrajz mintak és nem felelnek meg a hagyományos önéletrajzoknak. Ezek EREDMÉNYES önéletrajz mintak, amelyek Önt álláshoz juttatják!

Tuti menü